Usluge - Avio transport

AVIO TRANSPORT

SDL Group pored primarnog i ključnog transporta u međunardnom drumskom prevozu robe, za određene potrebe klijenta već godinama uspešno vrši i organizaciju u avio trasportu, prvenstveno posebnom obukom i timom ljudi veoma iskusnih i orjentisani da avio transport unaprede kroz razvoj koji je utemeljen sigurnim i blagovremenim informacijama, poznavanjem rada i sistemom Aerodromskih magacinskih skladišta, svim procedurama u avio saobraćaju.

Avio transport je zasnovan u Beogradu i velikom mrežom partnera i agenata širom sveta u mogućnosti smo obezbediti veoma efikasna i fleksibilna logistička rešenja u avionskom transportu robe kao i kompletnu uslugu carinjenja prilikom uvoza ili izvoza robe.

Ono sto nas izdvaja u odnosu na druge kompanije je dostupnost naših operatera 0-24 h a samim tim i praćenje pošiljke od momenta preuzimanja – određenih tranzitnih habova i konačno do odredišta i prijema robe našeg Aerodroma. Posebnu pažnju usemaravamo na osiguranje robe, jer se statistikom pokazalo da je mogućnost usmeravanja avio pošiljaka i pogrešnim rutiranjem na tranzitnim mestima usmeren na druge destinacije. Naši agenti Vam po standardnoj proceduri SDL moraju obezbediti od najmanje 3 avio kompanije, zavisno od Vaših potreba, brzine tranzitnog vremena, sve u cilju formiranja optimalnih troškova. Takođe ono što nas razlikuje jeste činjenica da mi radimo sa vama na alternativama, fleksibilno, proaktivno, predviđajući probleme unapred.

Svakako na kraju našim vozilima preuzimamo ocarinjenu pošiljku i dostavljamo klijentima na celoj teritoriji Srbije. Pružamo mogućnost i daljeg tranzitiranja robe sa Aerodroma na određena mesta i Carinske ispostave na teritoriji Srbije.

* Dnevne direktne linije sa zemljama zapadne Evrope

* Sve informacije vezane za status pošiljaka dostupne u svakom momentu

* Profesionalan pristup svim zahtevima klijenata sa ponudom najekonomičnijih rešenja

* Transport zbirnih pošiljaka kao i punih utovara

* Špedicija

zatražite ponudu

Povećan stepen bezbednosti – fizičko obezbeđenje magacinskog prostora, video nadzor, alarmni sistemi...

Brz, siguran skladišni prostor, sa velikom pažnjom prilikom određivanja dnevne, nedeljne ili mesečne zakupnine.

SDL GROUP

 

KARIJERA

Ukoliko ste proaktivna i kvalitetna osoba i smatrate da vaše znanje, iskustvo i poznavanje posla mogu da doprinesu razvoju i uvećanju našeg tima, pošaljite vaš CV na našu zvaničnu kompanijsku adresu.

SPeCIJALNA PONUDA

SDL Group Vam omogućuje sigurnu i pouzdanu uslugu transporta širom Evrope koristeći integrirani moderni pristup, orijentisan na efikasno izvršavanje zahteva naših klijenata.

ZAHTEV ZA PONUDU

Svim našim klijentima i potencijalnim partnerima ćemo u najkraćem roku dostaviti ponudu ukoliko pošaljete zahtev za ponudu ili nas kontaktirate putem sajta, email adrese ili telefonom.