Usluge - Skladištenje

SKLADIŠTENJE CARINSKE ROBE - Savremeni trendovi

SDL Group je kompanija koja svim svojim klijnetima omogućuje brz, siguran skladišni prostor, sa velikom pažnjom prilikom određivanja dnevne, nedeljne ili mesečne zakupnine.

Kroz svoje produkte svim našim klijnetima u slučaju angažovanja SDL –a u međjunarodnom transportu, carinjenju robe, domaćoj distribuciji imamo posebne AKCIJE kroz davanje usluge skladištenja.

Naš cilj i vizija je da stalnim ispitivanjem tržišta budemo korak ispred i prepoznamo potrebe današnjice i omogućimo klijnetima kompletan servis sa određenim svesnim ustupanjima u pravcu uštede novca, i njihovom boljem i sigurnijem poslovanju.

Kao deo karike u zdravom lancu privrednika, svesno smanjujemo postotak naše zarade kroz produkt skladištenja robe, u slučajevima kada nas klijneti koriste kroz sve ostale produkte kompletne logistike.

Pored navedene činjenice razlozi da se opredelite za skladištenje robe u Javnom carinskom skladistu TIP A SDL –a Vaših posiljaka su brojni:

- povećan je stepen bezbednosti – fizičko obezbeđenje magacinskog prostora, video nadzor, alarmni sistem
- olakšano je praćenje robe u sistemu – softevrska rešenja
- roba se može skladištiti i u visećem položaju čime se optimizuje prostor
- olakšan interni transport robe
- roba se može sortirati po datumu isteka roka trajanja
- paleta i vozila za prenos prate se bežičnom vezom – GPS praćenje
- inventar je kontrolisan i ažuriran
- manuelne greške su eliminisane – stručni licencirani radnici

Način skladištenja diktira vrsta i priroda samih artikla. Dobar informacioni sistem na zahteve klijenata odgovara brzo i efikasno. Izbor tehnologije zavisi od analize artikala i predviđenog protoka robe kroz skladište.

Sigurno, pouzdano i povoljno skladištenje carinske robe danas je osnova uspešnog poslovanja za sve firme koje se bave uvozom-izvozom robe.

Svim klijentima koji imaju potrebu za stalnim ili povremenim uvozom robe, kompanija SDL Group nudi izuzetne uslove smeštaja i skladištenja, parcijalnog carinjenja sa svim ispunjenim uslovima za koji rezultiraju obostranom dugoročnom partnerstvu.

zatražite ponudu

 


Povećan stepen bezbednosti – fizičko obezbeđenje magacinskog prostora, video nadzor, alarmni sistemi...

Brz, siguran skladišni prostor, sa velikom pažnjom prilikom određivanja dnevne, nedeljne ili mesečne zakupnine.


SDL GROUP

PridRUŽITE NAM SE


KARIJERA

Ukoliko ste proaktivna i kvalitetna osoba i smatrate da vaše znanje, iskustvo i poznavanje posla mogu da doprinesu razvoju i uvećanju našeg tima, pošaljite vaš CV na našu zvaničnu kompanijsku adresu.

SPeCIJALNA PONUDA

SDL Group Vam omogućuje sigurnu i pouzdanu uslugu transporta širom Evrope koristeći integrirani moderni pristup, orijentisan na efikasno izvršavanje zahteva naših klijenata.

ZAHTEV ZA PONUDU

Svim našim klijentima i potencijalnim partnerima ćemo u najkraćem roku dostaviti ponudu ukoliko pošaljete zahtev za ponudu ili nas kontaktirate putem sajta, email adrese ili telefonom.