SDL Group - Karijerakarijera

Koga tražimo

Ako želite uživati beskrajnim mogućnostima inovacija, imate ono što je potrebno da bi se stvorio neposredni uticaj, a želite da radite sa nama, postoji dobra šansa da ste tačno onaj koga mi tražimo. Moraćete se navići na dosta slobode u dijagramu svog razvoja i biti izloženi konstantnim promenama - fleksibilnost je ključ.

Šta nudimo

Očekujemo mnogo od naših ljudi. Ali mi verujemo u davanje od davnina. Mi smo strastveni u stvaranju okruženja u kojem uspeva talenat, gde je izvrsnost uvek prepoznatljiva i nagrađena, i gde je sve pitanja doprinosa. Bićete ovlašćeni da podelite svoje ideje, i pratiti ih. I zato što uvek razmišljamo o vođenju talenata napred, možete očekivati odličan trening i dobre prilike za razvoj.

Naši prednosti

Kod globalnog poslovanja, naše beneficije mog da variraju, ali uvek nastojimo da našim zaposlenima obezbedimo različite opcije visokog kvaliteta i da su nam naše kolege uvek i zauvek na prvom mestu!

Kako aplicirati

Svoj CV i propratno pismo možete poslati na email adresu office@sdlgroup.rs i ukoliko pronađemo vaš rezime odgovarajućim, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

SDL Group